ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΟΥΡΤΣΑΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Aριθμός Φύλλου 97    ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ   2008

 

KOINΩNIKA
 

Γ ε ν ν ή σ ε ι ς:

―Στις 23-1-08 ο Μπινιώρης Γεώργιος του Πανάγου κι η σύζυγός του Παναγιώτα απέκτησαν κοριτσάκι.

―Στις 8-2-08 ο Κουτσόπουλος Κων/νος του Διονυσίου και η σύζυγός του Εριφύλη απέκτησαν κοριτσάκι.

―Στις 6-3-08 ο Δημήτριος Λιάπης του Γεωργίου και η σύζυγός του Ασπασία απέκτησαν κοριτσάκι.

―Στις 6-3-08 ο Αριστείδης Χατζής και η σύζυγός του Ειρήνη απέκτησαν κοριτσάκι.

H Kωνσταντίνα Βασ. Παπακυριακοπούλου και ο Κάδμος Μακρυγιάννης απέκτησαν αγοράκι.

―Ο Αλέξανδρος Δημ. Λογοθέτης (γιος της Δήμητρας Παλαιοθεοδώρου και του Δημητρίου Λογοθέτη) και η σύζυγός του Αλεξάνδρα απέκτησαν αγοράκι στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Να τους ζήσουν

 

Γ ά μ ο ι :

―Στις 4-4-08 στο Δημαρχείο της Ζούρτσας έγινε ο γάμος του Γεωργίου Γιαννίκου και της μνηστής του Χριστίνας.

 

Θ ά ν α τ ο ι:

―Στις 23-1-08 απεβίωσε στο σπίτι του στη Ζούρτσα ο Γεώργιος Στριγκλόγιαννης ετών 92 και ετάφη στο κοιμητήριο της Παναγίας (Μοναστήρι).

―Στις 18-1-08 απεβίωσε στην Αμερική ο Νικόλαος Χριστοδουλόπουλος ετών 75 και ετάφη στο κοιμητήριο του Προφήτη Ηλία.

―Στις 17-2-08 απεβίωσε στη Ζούρτσα η Αναστασία Γιαννίκου ετών 99 και ετάφη στο κοιμητήριο του Προφήτη Ηλία.

―Στις 3-3-08 απεβίωσε στη Ζούρτσα ο Αναστάσιος Τάγαρης ετών 100 και ετάφη στο κοιμητήριο του Προφήτη Ηλία.

―Στις 24-3-08 απεβίωσε στη Ζούρτσα η Πηνελόπη Στριγκλόγιαννη ετών 92 και ετάφη στο κοιμητήριο του Προφήτη Ηλία.

―Απεβίωσε στην Αθήνα ο Γρηγόριος Διον. Ζήρας ετών 92. Εκηδεύθη στην Αθήνα και ετάφη στο Νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου Κυπαρισσίας, όπου τον περασμένο Αύγουστο είχε ταφή και η τότε θανούσα σύζυγός του Παναγιώτα Ζήρα. Ήταν γεωπόνος και είχε υπηρετήσει στη Διεύθυνση Γεωργίας στο Δώριο και την Κυπαρισσία. Ήταν γιος του Διονυσίου Ζήρα, καθηγητού μαθηματικών και εγγονός του Δημητρίου Ζήρα χρηματίσαντος δημάρχου Κυπαρισσίας το 1864.

―Στις 26.3.08 απεβίωσε στην Aθήνα ο Aναστάσιος Kόλλιας σύζυγος της Γιαννούλας Παν. Kάσσαρη ετών 81 και ετάφη στη γενέτειρά του στο χωριό Άγιος Hλίας.

―Στις 28-3-08 απεβίωσε στην Αθήνα η Δέσποινα Παύλου σύζυγος Αθανασίου Παύλου και ετάφη στο Γ΄κοιμητήριο Νίκαιας.

Στους οικείους των θανόντων εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας.

 

Ε π ι τ υ χ ί ε ς  και  Ν έ ο ι  ε π ι σ τ ή μ ο ν ε ς :

―Η Νέλη Κρανίτη, κόρη του Σχολικού Συμβούλου Α/θμιας Εκπ/σης Ηλείας Δημητρίου Κρανίτη και της Μαθηματικού Ασπασίας Κουκλαμάνη από τη Φασκομηλιά, πτυχιούχος Ιατρικής και Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, πέτυχε πρώτη και με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ στις εξετάσεις για την απόκτηση ειδικότητας γναθοχειρουργού και ήδη άρχισε την εκπαίδευσή της στο Νοσοκομείο ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ Αθηνών.

―Η Μαρίνα Κρανίτη, κόρη και αυτή των προαναφερομένων συμπατριωτών μας και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, πήρε το μεταπτυχιακό της στο Ποινικό Δίκαιο με ΑΡΙΣΤΑ και εργάζεαι ήδη σε δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα.

―Η Χρυσούλα Βλάχου του Ιωάννη πήρε το πτυχίο της από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

―Η Δήμητρα-Βαλεντίνη Αθ. Τσουκαλά πήρε το πτυχίο της βρεφονηπιοκομίας από τα ΤΕΙ Ιωαννίνων.

―Η Δέσποινα Αγγελοπούλου του Μιχαήλ πήρε το πτυχίο της από το Τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΠ)

Θερμά συγχαρητήρια.

 

Β ρ ά β ε υ σ η :

Ο Ιωάννης Παπαϊωάννου του Πέτρου πήρε το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία στους Νομαρχιακούς Σχολικούς Αγώνες στον Πύργο Ηλείας.

Θερμά συγχαρητήρια και ευχές για ανώτερες διακρίσεις.

 

 

 

 

 

 

Copyright © ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΦΙΓΑΛΕΙΕΩΝ (ΖΟΥΡΤΣΑΝΩΝ) ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»